kaos igen!

hejhej!

undrar ni vad som är kaos IGEN? jag kan berätta. VÄGLAGET. vi kan ju knappt komma någonstans pga. vägarna består av modd och blask så man bara slirar omkring.. kaos.

vi som ska jobba ikväll, får försöka oss ta iväg annars blir det suuuuuuurt .. taggar iaf en toppen kväll med två av mina systrar AMANDA & JESSICA <3 love u guys.

xoxo / r

fredagkväll!

har varit sjuk i två dagar och är redan trött på det.. woho!

har inget att skriva då jag endast legat hemma i soffan, haha.. nu väntar jag iallafall på att mammsen ska komma hem så hon kan hålla mig sällskap när jag äter middag :)

Imorgon blir det förhoppningsvis jobb på LIVE12, feta uppträdanden väntar! :D och efter det kanske mys med pojken <3
längtar till tisdag för då kommer pappa hem åxå, myspys!

xoxo / r

klänningar och fina frisyrer!

hej i snökaoset!
har du också snökaos där du bor? omg.. här i kalmar snöar det som aldrig förr, folk är helt insnöade på öland och vissa delar här i länet också, feeeeeeetttt.
 
hade bara en engelskalektion idag, som vanligt, känns som man aldrig går i skolan men jaja, sålänge jag får ihop mina poäng så får jag väl vara nöjd!
Nu har jag nyss varit på möte och ska bara vänta på att mamma ska sluta så vi kan åka hem och gosa ner oss i soffan och bara mysa!
kanske får jag träffa pojkvännen idag, om någon vågar sig ut i snökaoset...tveksamt tyvärr!
 
Igår kollade jag på årets bästa program, nobellbanketten! 
jaja det är tråkigt när som bara står och pratar och att bara glo på när andra äter MEN alla klänningar, smycken och frisyrer som alla har då?! kolla på det istället, shit, jag är så förälskad i Viktorias klänning jag svimmar av! 
 
här är en bild på kungafamiljen från igår!
xoxo / r

MÅNDAG

 
tjaaaaaaaaaa!
 
hade svenska lektion på morgonen och efter det blev det att springa runt i Kalmar stad för att sanna skulle köpa julklappar och det kan jag lova att hon gjorde, haha! myspys :)
 
nu sitter jag i sängen och bara vill sova, har svinont i mitt vänsteröga också, helt utan anledning - STÖRT. hoppas på att få mat snart, är nog lite hungirg.. 
 
xoxo / r
 

hur jag mår bättre!

halloooj!

alla har sitt egna sätt att höja självförtroendet, känna sig lite extra fin eller bara må bättre, och lika så har jag.
ATT FIXA MINA NAGLAR.
haha jaja hej alla cares som kommer sitta och säga att jag är fjortis och hej va ni nu kan säga, i don't care för jag mår bättre nu :)

super enkelt att fixa partynaglarna på ungefär 10minuter!
1. ta bort gammalt nagelack.
2. lägg på ett baslack.
3. lägg glitter längst upp som små tippar.
4. lägg på ett "top coat" lack.
5. partylook klar.

 

snart ska jag fixa mat för att sen åka iväg på lite filmmys med syrran :) kommer bli ett bra avslut på helgen!

xoxo / r

torsdag/fredag praktikinlägg.

glömt bort att skriva om min praktik. finns dock knappt något att säga mer än att vi har städat hotellrum som vanligt, annorlunda var att jag fick städa rum själv då hon jag jobbar med såg att jag kunde det och vågade lämna rum till mig men såklart kollade hon igenom de och checkade över det innan vi ändrade status till "ledigt rent". xoxo / r

trött och kall

igår var jag i svartbäcksmåla med ett gäng på 20pers då vi grillade, snackade skit, blev mulade och åkte pulka/traktordäck! riktigt lyckad kväll :D

nu sitter jag i soffan med onepiece och fleecefilt men ändå fryser, kul... kanske blir filmmys med syrran och några kompisar ikväll, får se :)

xoxo / r

killar ska nog inte vara i köket

hej!

var i skolan mellan 8 och 11 och sen gick jag hem till pojkvännen, lämnade dataväskan och sen gick vi till maxi och handla mat :D
Nu står han i köket och ska fixa kyckling och pommes, så löjlig han är, stod och försökte fixa den färdig grillde kycklingen men fick hjälp av sin mamma! haha, sötaste!
sen ska jag träffa bästavän och syster för att köpa julklappar osv. - mys!

xoxo / r
RSS 2.0