praktik.

Ny position på Scandic nu - Våning (städ)

jättetrevlig personal och de vill verkligen lära mig hur allt gick till och de lät mig prova på alla moment och visade mig hur allt fungerade!
t.ex. bädda sängar, damma, dammsuga, städa toaletterna, hämta nya saker i förrådet, hur diskmaskinen funkar, tömma alla olika bunkar med burkar osv osv... massor fick jag göra!

NU ÄR DET MYS MED BÄSTIS!

xoxo / r

händelserik men lugn dag

halloj!
idag har jag bakat 4 plåtar med chokladmuffins och 3 plåtar kokoskakor som ska säljas på ONSDAG, då det är JULMÄSSA på JBgymnasiet, be there!
Följde med pappa när han skulle hämta sin jobba bil som hade fått lite extra lysen i fronten! Sen hämtade vi jessica från skolan och åkte hem och bakade lite till :D

När alla plåtarna var färdigbakade så tog jag mig själv i kragen och körde zumbapass och lite balas/arobix övningar på WII - ger träning faktiskt!

Nu sitter jag i onepiece och blött hår efter en varmdusch och god mat! Väntar på att oscar ska komma också, myspys en måndagkväll såhär är inte fel!

xoxo / r

allt och ingenting

Halloj i kylan!
 
va en runda på HansaCity idag och kollade skor och klänningar till jul/nyår med syrran idag, trevligt!
efter det blev det bara att ligga i soffan och lata sig, det enda jag orkar på söndag känns det som!
 
imorgon är det plugga-hemma-dag för att läraren inte har tid att vara i klassen i skolan, woho! så imorgon blir det att skriva lite på några skolarbeten som ska in såsmåningom och så måste jag baka massa kakor som klassen kan sälja på julmarknaden som äger rum på onsdag - BE THERE!
JB gymnaiset kl. 17.30-20.30! 
 
 
slänger in en liten bild på naglarna jag målade om idag, älskar färgen!
 
 
 
xoxo / r

dålig uppdatering!

halloj!
vet att det varit dålig uppdatering men all tid har bara runnit iväg i helgen!
Fest, bilhäng, städa, familjemys, bilhäng och shopping! underbar helg!

Kanske kommer upp lite bilder i veckan!

xoxo / r

godkväll

har slutat praktiken. jag väntar på svar från SYV på skolan så vi kan se hur vi ska lägga upp min gymnasietid :)

har fet huvudvärk...usch..
Kanske blir fest imorgon eller sandra, haha! Annars hoppas jag såklart på massa mys med pojken i helgen!

xoxo / r

skitskitskit

har inget mer att säga än jag är ledsen för tråkiga uppdateringar och ointressanta inlägg men I DON'T CARE. jag skriver vad jag vill när och hur jag vill.

jagorkarintemerjagtrivsintemedskolgångenochskagöranågotåtdet. dags att maila :)

xoxo / r

dåligmorgon

skulle sovit till åtta men vaknade kl. 7 och hade så sjuk mensvärk, ja men KUL.. nae.

borde gå och duscha och äta och allt så jag hinner till skolan vid 12.15... Jaaallla! eller nä, jag ligger kvar en stund till :')

blogg u later.
xoxo / r

just chillin'

hemma ifrån pojkvännen nu!
lärde mig spela cs, haha! får ju panik på spelet:( dog ju mer än vad jag sköt.. gutt! men iaf det var kul :D
sen lyssnade vi bara musik och snackade om allt i skolan och mitt utv.samtal och lite allmänt som händer runt omkring oss, så underbart att kunna snacka om allt med oscar, puss på dig!
precis innan jag skulle hem så började han söta lillebror smyga på oss och fnissade väääldigt mycket när vi kom på honom, så underbart söt :D haha!

nu ska jag kolla runt lite på facebook, byta profilbild och lite grejer och sen blir det nog att sova tidigt idag, har sovmorgon imon men ändå skönt att sova ut!

xoxo / r

ute i kylan

Halloj i höstkylan!
Hoppas ni sitter inne i värme och inte är ute i kylan som jag!
sitter nämligen utanför Kagg och väntar på att oscar ska sluta :)

fryser tummen av mig så vi hörs senare!

xoxo / r

dags att krypa till sängs!

haft en trevlig kväll med pojkvännen som precis åkte iväg med sina vänner som är så gulliga och hämtade honom här :D haha, dom är för sköna!

imorgon är det engelska lektion sen utvecklingssamtal, kommer gå fint (tror jag) haha :))
nu måste jag sova för jag har sån j*vla huvudvärk... flera som har det har jag hört, Har du? åh.. undra om det är någon influensa som är på gång...

xoxo / r

huvudvärk!

halloj!

har sån fet huvudvärk, ÅH.
iallafall, efter skolan så hämtade syrran mig vid skolan sen åkte vi till Hansa city och kollade lite sen åkte vi hem och fixade lite på SAABen som ska försöka bli lite snygg så vi kan åka runt i den istället för mammas bil (:

nu ska jag plugga och äta lite sen kommer pojkvännen hit en stund :)
Ha en bra kväll allihopa!
xoxo / r

movetime!

Godmorgon!

Sitter i skolan och ska kolla på en norskfilm men jonna, skön uppgift såhär en kall och trött måndagsmorgon!

vi hörs senare!

xoxo / r

dags att bygga upp självförtroendet

Godkväll läsare!
Vad har ni gjort idag? Jag har iallafall kommit fram till att bygga upp mitt självförtroende för nu är jag trött på motgångar! Jag har kommit på att jag ska börja ta hand om min kropp för mår min kropp bra, får jag självfötroende!
Powerwalks, bra mat, ansiktsrengöringar samt nagelfix mm.

Hitta din motivation att bli starkare!

xoxo / r

Tom på ord

Idag flyttade vår katt till ett annat hem, där han får vara inne och får mycket mer kärlek än här.. ibland måste man göra saker man inte gillar för att någon man älskar ska må bättre.
Choklad kommer alltid vara med mig.

xoxo / r

SÄLJES!

säljer en jul/nyårsklänning i topp skick! 
använd 1 gång. 
storlek - SMALL
pris - 350-400kr ? 



PMa på facebook eller skriv på KIK vid intresse.
Rebecka Lokulle @facebook
lillrebecka @kik

 
 
 
 

tidigt ute!

halloj!

nu har jag min jul/nyårsklänning hemma, REDAN?! ja! när jag såg den första gången bestämde jag mig att jag skulle ha den! yes, så bra va det!

lägger inte ut bild för det är så tråkigt om så många skulle få upp ögonen på den och köpa likadan om dom inte skulle kollat på den annars liksom!

nu sitter jag och väntar på att emelie ska höra av sig om att hon är påväg, hoppas det är snart! :D Ikväll ska vi till LIVE12 och lyssna på pankbanken som sagt men massa folk, trevligt tror jag!

xoxo / r

negativ

tja..
igårkväll hände något konstigt, jag började gråta utan anledning och grät jättelänge, åkte till bästavän amanda och grät litr hos henne och hennes pojkvän adam, haha, sen blev allt såklart bättre! dom är bäst :')

idag ska jag in och köpa en jul/nyårsklänning, seeecret vart men kommer nog bild senare! Sen i eftermiddag kommer emelie och sen ka vi ill Live12 och lyssna på PANKBANKEN! sen hänga lite med min pojkvän och hans kompisar :D

xoxo / r

dumma förkyldning!

godmorgon.

Inatt kunde jag sova nääästan hela natten men vaknade nyss av att jag va täppt i näsan, ååh! som ni förstår är jag inte på praktiken och smittar ner dom, hade varit lättare för då kunde jag ha jobbat men nu när jag ska hålla på med mat är det inte okej att vara förkyld.

ska till läkaren udag, secret, sen träffa en kompis om jag orkar...

xoxo / r

sjuk - ingen praktik

godmorgon.

klockan ringde 4.30 men jag va redan vaken..knappt sovit inatt, täppt i näsan och ont i magen.. ringde till scandic och meddelade att jag var sjuk och somnade om.. nu vaknade jag av att jag är superhungrig så får nog gå och göra något åt det..

vi hörs senare!

xoxo / r

bytte skola för 2 timmar

haha, gick från min vanliga skola till mammas jobb (en annan skola) och satte mig och pluggade här.. kul.
slutade vid 2 och mamma slutar halv 5 så fick ett rum på hennes skola så jag kan sitta och plugga här tills hon slutar :) helt okej faktiskt. slipper ju plugga hemma ikväll :D

xoxo / r

en vanlig vardag.

tjaaaaaaaaa bloggen!
 
åkte till mormor men en blomma, en sten i form av ett hjärta som jag skrev på och såklart mina tack-muffins och blev välkomnad med "amen underbara lilla gumman!" :'D
BILD PÅ CUPCAKESEN!
 
nu sitter jag och syrran på mitt rum med varsin data och musik igång, trevligt må jag säga!
blir nog att sitta här ett tag och klicka runt på olika klädsidor för att hitta perfekta paljettklänningen till jul/nyår! läääängtar :') 
 
slänger in en konstig bild på mig åxå, haha! 
 
xoxo / r

fullt upp i em.

fick skjuts av mormor hem från bussen, guld värd är hon! när jag kom hem hade jag dåligt samvete för hon alltid ställer upp och kör mig hela tiden så bakade cupcakes åt henbe som vi ska åka dit med ikväll. bakade även kladdkakemuffins, gott!

Snart kommer mamma hem och då ska vi göra tacos, mums!

xoxo / r

godmorgon!

fick ta en liten intervall löpning till bussen för jag råkade komma samma minut den skulle gå, haha, men ingen skada skedd!
Lektion till 11 sen får vi se vad som händer, ska nog hem och sova, var uppe för länge igår :(

ha en bra daag!
xoxo / r

ny header!

tackar min fina vän pontus som satte sig med mina bilder och gjorde mig en header, tusen tack gubben! är supernöjd :)

nu kan jag somna gott ;) haha!
nattiinatti

xoxo / r

Joel Bästavän Skoog.

hej bloggen.

jag har en vän, han bor i Alvesta och är speciell, som är världens goaste och betydelsefulla vän jag har. jaja, nu tänker ni "han bor i alvesta, dom träffas väl aldrig" och nae, det gör vi väl inte men hallå? jag har träffat han flera gånger och de få gånger har vi kommer väldigt bra överens och det har gjort att vi hållt kontakten dag in och dag ut, via FACEBOOK, bästa sociala median som finns! tackar gud för det. 
Joel iallafall är en..skojfrisk pojke med ett stort hjärta, han är guld värd. Tyvärr är det väääldigt tråkigt att han bor i Alvesta då det inte är så lätt att åka och hälsa på hur som helst, eller ah, egentligen är det väl det men ändå inte, jag är både för lat och snål, dåligt vän varning.. whatever, joel tycker om mig ändå! ;) 
 
nu vet ni lite om min lilla sötis joel, haha, han är min lilla gullis! :D 
HÄR ÄR ÄVEN EN (liten) SKITSNYGG BILD PÅ HONOM! look at that smile, naaaaaw!
 
xoxo /r 

IKEA är min favoritplats.

hejhej!

slutade ju vid 11 idag.. sen ringde mamma och bad oss hämta henne på jobbet runt 1 så det gjorde vi och då käkade vi lunch på IKEA, jag ääälskar IKEAs mat, åh mums!! sen köpte mamma saker till sitt jobb och jag inhandlade två tavelhyllor som jag ska sätta upp över sängen med klocka och lite annars skit på! får se när vi orkar ta tag i det bara.. haha!

xoxo / r

vinter kylan kommer krypandes

Halloj.

Har slutat nu och när jag gick till bussen och sen satt och väntade på den insåg jag att vintern är rätt nära för fy tusan så kallt det är, man fryser ju fingrarna av sig när man glömt vantarna hemma.. usch!

nu sitter jag iallafall på bussen till lindsdal där jessica väntar på mig så vi kan åka hem och fixa lunch!

xoxo / r

sitter i skolan...

...och väntar på att läraren ska komma så jag kan sätta igång och skriva mitt repotage om stormen Sandy! Vill inte vara i skolan idag, trött och så är skolan allmänt tråkig, men det är bara bita ihop, slutar vid 11.

xoxo / r

kryper ner i sängen..

... med en mage fylld av massa goda kakor och tårtor! har även lyckats få med mig huvudvärken till sängen, inte lika kul. Nu är det iallafall dags att sova för klockan ringer 06.15 imorgon, pust...

sovgott du fina person som läser det här!

xoxo / r

farsdag!

Tjääääna!
 
Vaknade runt halv tio av att syrran kom in och la sig hos mig i sängen och sa att det var dags för frukost och ge pappsen sitt paket! haha, söt. klev iallafall upp då och så gjorde vi stor frukost men alla möjliga tillbehör och mamma gjorde amerikanskapannkakor, mums! 
Pappa fick 4 stycken wiskeyglas av oss då hans andra har gått sönder i diskmaskinen (onödigt vetande, i know). 
 
Vid 2 var det dags att ta av sig morgonrocken för att ta en dusch och fixa sig för att vi skulle till moster Marre m.familj och fira farsdag med släkten, riktigt mysigt må jag säga!
Nu är vi hemma igen och ska snart äta lite mat och sen iväg till Farmor&Farfar för nästa firande av farsdag, underbart :) 
 
sitter med oscars keps som jag fått(enligt mig) som ger mig självförtroende, HAHA nä men den är fin.. står " I <3 HATERS" på den, så ja. Själva grejen är väl att det är just hans som gör att jag vill ha den, fint. 
 
xoxo / r 

snabb inlägg om praktikdagen!

godväll ..

Började vid halv 6 idag igen och då började vi med att plocka fram allting inför frukostbuffén för alla gäster sen åt vi i personalen frukost och snackade lite skit, trevligttrevligt må jag säga!
Efter det så plockar vi undan och förbereder inför morgondagens frukost, som vanligt.
Nästa uppgift var att fixa inför lunchen och såklart fixa i ordning efter det.
Kl. 13.15 frågade Madde(min kollega i frukosten) om jag inte skulle ha fika, så då fixade hon fika åt mig för att jag varit så duktig och hjälpt till så bra! Kul när man blir uppskattad måste jag säga! :D

nu skajag kolla Taken2 med babe, amanda och adam!

xoxo / r

åhnej...

idag var det galet segt att ta sig upp ur sängen.. fryser, ont i huvudet och trött... Men vad gör det? ingenting för nu ska jag åka till praktiken! :D

xoxo / r

Första praktikdagen avklarad!

Hej allihopa!


Dag 1 på praktiken.

Började 05.30 med att ställa ut allting i frukostbuffén, allt från frukter till yoghurt, flingor, ägg, prinskorvar - ja ni vet, hotellfrukost. Efter det så var det dags att plocka in allting igen och plasta alla skålar för att sedan ställa in de i kylen samt skära upp nya grönsaker och frukter. 
Under tiden så plockar vi disk, fyller på i buffén samt äter personalen frukost. Vi fixade i ordning kaffemuggar, bullar och kaffe & tevatten till konferensen som skulle vara på förmiddagen och såg till att de kom ner i konferenslokalen. Sen var det dags för lunch samt att förbereda inför lunch så vi dukade lite och sen under lunchen höll vi koll på så att det fanns mat, att borden var dukade och så tog vi betalt (jag fick vara med och knappra in i kassan). 
Sen tog vi sista disken och sen var klockan 13.30 och det var dags för mig att gå hem. 
 
Jag är inte farligt trött nu men ska ändå vila så jag orkar upp imorgon då det är samma schema som gäller! Är riktigt nöjd med praktikdagen i sig, fanns att göra hela tiden och personalen är så himla roliga och trevliga!

xoxo / r 

kl. är 5.02

godmorgon!

... Och nu sitter jag i bilen och diggar musik påväg till praktiken, jag är faktiskt piggare än jag trodde jag skulle vara! Somnade runt 21.00 så jag hann sova de timmar jag behöver!

Ikväll/imorgon kommer ett inlägg om vad jag fått göra!

xoxo / r

PANKBANKEN TILL KALMAR!

TJA!

tänkte bara rekommendera er att komma och lyssna på Pankbanken när de spelar i kalmar.
den 17 november på Live12 (strömgatan 12, kalmar)
gratis inträde!
finns litet café & alkoholfri bar!

BE THERE, dom är grymma!

xoxo / r

seg dag...

Hej läsare!
 
Idag hade jag sovmorgon till 13.00 - wow skönt tänker ni! men nej.. vaknade vid 9, tog en dusch och sådär vanligt men sen sket sig alltihopa...jag som skulle sälja en sänghimmel, gå i skolan, äta på zorbas med bästavän och efter det hem och mysa lite med min pojke. Jag fick sjuk magknip och kunde inte äta eller göra något annat än må illa och ha ont i magen.
 
Åkte ändå in och sålde sänghimmlen och då mormor fick skjutsa mig skulle hon bara göra ett ärende på stan och då köpte hon mig en ring och syrran fick två halsband, wooho! jag borde ha sovit :( 
 
Imorgon är det dags för första praktikdagen, taggad!
 
 
BILD PÅ RINGEN JAG FICK! 
 
xoxo / r

Sovmorgon!

hallloj!

Sovmorgon är det goaste som finns! sova längre, duscha, äta och fixa sig utan stress! :'D

xoxo / r

blir peppad!

halloj!

gör ett litet snabb inlägg här och HISSAR er alla.
trodde inte så många skulle klicka in på min blogg redan ikväll men vad kul att se :D jag blir peppad och ser fram emot att dela med mig av min vardag!

xoxo / r

nytt utseende på g!

glömde bort en sak...
 
den här bloggen vad aktuell tidigare i år och sen har jag tappat suget men nu ska jag blogga igen.. så det är ju dags för nytt utseende för att starta igång bloggandet igen och det är på G! jag vet inte när det kommer men snart förhoppningsvis.
 
 
xoxo / r

Bloggar om praktiken!

Hej igen!
 
Jag ska börja blogga igen, om mina praktikdagar på Scandic, för att vi måste föra en dagbok. 
 
Jag läser ju hotell-linjen på jb gymnasiet i Kalmar, trivs inte så bra längre men det är en annan femma.
Nu ska iallfall hela klassen ut på praktik två dagar i veckan i några veckor framöver för att få en uppfattning av hotelljobb och hur det går till på just Scandic. Det ska bli skönt att inte vara i skolan på torsdagar och fredagar utan istället få visa vad man går för ute på arbetsplats. JAG SER FRAM EMOT DET!
 
tänker inte skriva mer om det just nu.. 
vi hörs
 
xoxo / r 
 
RSS 2.0